Chevrolet повернула в Україну відразу трьох суперників Renault Logan

Chevrolet знову повертається на український ринок після кількарічної перерви. Скоро автолюбителі і цінителі американського бренду побачать три відомі моделі – Spark, Cobalt і Nexia, які раніше у нас продавалися, як Ravon R2, R4 і Nexia R3. Всі три доступні моделі General Motors до цього були позначені логотипом Ravon і збиралися в Узбекистані.

Так як ціни вже офіційно заявлені в Україні, варто зазначити, що найдоступніший варіант – це Chevrolet Spark. Ціна на цю модель варіюються в межах 11 тис. доларів. Автомобіль, який претендує на звання найдешевшої машини на автоматі в Україні, крім усього оснащений 1,25-літровим 85-сильним двигуном і 4-ступінчастою АКПП.

Наступні два варіанти – Chevrolet Cobalt і Chevrolet Nexia. Ціна на українському ринку становить 12 тис. доларів за Chevrolet Cobalt і 11,5 тис. доларів за Nexia. Очевидно, що ціни за седани B-класу зовсім незначно вище, порівнюючи з хетчбеком A-класу.

Два авто включають 1,5-літровий 106-сильний двигун, а також дві КП на вибір – 5-ступінчаста “механіка” і 6-швидкісний “автомат”.

Джерело firstgear.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти