Пікап Ford Maverick представили офіційно

Компанія Ford офіційно представила компактний пікап Maverick. Вартість новинки починається від 19 995 доларів, передає «Твоя МАШИНА» .

Новинка побудована на модифікованій платформі Bronco Sport. Габарити машини складають 5000х1840х1740 мм при колісній базі 3000 мм. В салон поміщається 5 пасажирів, а вантажна майданчик досягає 1380 мм в довжину. Модель повинна скласти конкуренцію Hyundai Santa Cruz.

Ford Maverick отримає три версії: XL, XLT і Lariat. Базова комплектація оснащена гібридною установкою на 191 к.с., що складається з 2,5-літрового 4-циліндрового двигуна і електромотора. Привід – передній. Запас ходу при зарядженій батареї і повному баку становить 805 км. Автомобіль може буксирувати вантаж до 900 кг, а у вантажному відсіку перевозити до 680 кг.

Найбільш сильне виконання обладнано 2,0-літровим двигуном Ecoboost на 250 к.с., що працює з 8-ступінчастою АКПП і переднім приводом. В якості опції можна встановити повний привід, тоді маса вантажу, який можна буксирувати, збільшиться до 1814 кг. Також буде запропонована спеціальна модифікація First Edition, призначена виключно для моделей AWD.

Ford Maverick отримав 4,3-дюймову приладову панель, мультимедійну систему з 8-дюймовим екраном і підтримкою Apple CarPlay і Android Auto, клімат-контроль, модем 4G, пару 12-вольтних розеток, адаптивний круїз-контроль, систему утримання в смузі і парктроник . Також в салоні передбачено дуже багато ніш для зберігання дрібниць.

У продаж машина надійде восени поточного року.

Джерело autocentre.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти