Новий Toyota Land Cruiser 300 представили офіційно

Пройшов давно очікуваний показ Toyota Land Cruiser нового покоління з індексом 300. Джип з’явився в мережі в ОАЕ, коли вже буквально вся інформація про модель стала і так видимою.

Нове покоління представлено до 70-річчя моделі. Придбати Тойота Ленд Крузер можливо стане з серпня, але при цьому він подорожчає приблизно на $ 4500..

Свіжий Land Cruiser 2022 зберіг рамну систему і за обсягами можна порівняти з попередником – 4985 мм в довжину, 1980 мм в ширину і 1945 мм у висоту при колісній основі в 2850 мм. Масу при цьому знизили аж на 200 кг. Зовнішній вигляд залишається пізнаваний. Решітка радіатора стала побільше, а діодні фари – вужче. Позашляхова версія впізнається по інший фронтальної частини і скошеного фронтальному бамперу і 18-дюймової гумі.

У салоні збереглися звичайні циферблати пристроїв. Але незважаючи на все вищесказане були помічені підвищений 12,3-дюймовий тачскрін і сканер відбитків пальців. Звичайна версія Land Cruiser 2022 укомплектована відеокамерами кругового огляду, адаптивним круїз-контролем і контролем смуги переміщення. У версіях дорожче присутні 20-дюймові диски, чотирьохзонний клімат-контроль, проекційний екран, безпровідна зарядка телефонів і пара 11,6-дюймових моніторів для пасажирів ззаду.

Поки що Toyota Land Cruiser без V8 – він з’явиться тільки в зарядженому варіанті, при цьому потужність перевершить 500 л. с. Зі старту же машині запропонують 3,5-літровий 415-сильний V6 твін-турбо від Lexus LS і останній 3,3-літровий турбодизель на 306 л. с. Варіант на бензині стартує до сотки за 6,7 с.
Ще скоро ми побачимо і гібридну версію Land Cruiser 300 з 3,5-літровим 299-сильним V6 і електромотором потужністю 180 л. с. Всі версії отримали 10-ступінчасту коробку автомат і повний привід з поніжайкой і 3-ма блокуємими диференціалами.

Кліренс Тойота Land Cruiser доходить 230 мм. Ще враховані система вибору режимів для різних типів бездоріжжя, відключаються стабілізатори KDSS і позашляховий круїз-контроль Crawl Control. За доплату запропоновані адаптивні амортизатори.

Джерело topgir.com.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти