У Китаї представили електричний пікап за $ 2000.

Китайська компанія Jiangsu Ruipaiying Import And Export Co показала електричний пікап Changli CLZKC-009, повідомляє «Твоя МАШИНА» .

Передня частина нагадує пікапи Chevrolet, задня – Ford F-150. Власне, виробник відкрито говорить, що надихався американськими машинами. За бажанням клієнта можна також нанести на решітку радіатора напис Explorer, а на двері – наклейку Jeep. Довжина пікапа становить 3500 мм, а перевозити він може до 400 кг.

В салон поміщається дві людини. В оснащення увійшли камера заднього виду, відкидний люк, обігрівач і електросклопідйомники. За доплату можна встановити кондиціонер. Також на даху є багажник і ліхтарі. Під капотом розташований електромотор на 4 к.с., який забезпечує швидкість 65 км / ч.

Одного заряду батареї ємністю 4,8 кВт вистачає на 130 км, але збільшити пробіг можна за допомогою бензинового генератора. Коштує такий пікап 2000 доларів, а купити його можна на сервісі Alibaba. У компанії говорять, що машина добре підійде для транспортування вантажів на підприємствах, тому пікапу обіцяють високий попит.

Джерело autocentre.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти