Дешевий кросовер Volkswagen майже повністю розсекречений до прем’єри

Volkswagen в черговий раз представив європейську версію кросовера Nivus. Дана модель авто вже брала участь в торішніх дорожніх випробуваннях. У Європі вона отримала назву Тайго. Викладені в мережі знімки дають зрозуміти, що машина практично готова до виходу на потік.

На цих фото видно, що авто червоного кольору з німецькими номерами, повністю позбавлене камуфляжу, оснащено стандартними оптичними приладами. Але те, що перед нами пробна версія машини, каже тестове обладнання, встановлене на дисках коліс, а також вимірювальний прилад, антена якого виведена на дах.

У березні нинішнього року німецький бренд вперше представив проекти VW Taigo. Тоді, на дизайнерських ескізах модель мала великі вентиляційні отвори в передньому бампері, світлодіодну стрічку, що йде по обидва боки логотипу бренду в центрі штучної решітки радіатора. Дані елементи надавали їй більш страхітливий вигляд. Нинішній прототип на фото представлений в більш спокійній формі, немає тієї агресивності, хоча комерційний Volkswagen Taigo ще не презентовано.

Про можливості та вартості даної моделі наразі говорити рано, тому що технічна інформація поки відсутня. Якщо судити по оснащеності його попередника Volkswagen Nivus, то останній має 1,0-літровий турбомотор потужністю 128 к.с. і 6-ти ступінчасту автоматичну коробку передач. Вартість його становить 14000 доларів. Цілком можливо, що в новій моделі Volkswagen Taigo будуть встановлені більш економічні двигуни TSI з поліпшеними варіантами трансмісії.

Джерело autocentre.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти