Subaru оновила кросовер Subaru Forester

Компанія Subaru представила оновлений кросовер Forester п’ятого покоління (SK). Поки є тільки праворульная версія, створена для японського ринку. Зміни торкнулися, в основному, інтер’єру, але є і поновлення «начинки», передає «Твоя МАШИНА» .

Зовні автомобіль отримав нове оформлення передньої частини. Решітка радіатора збільшилася, а світлодіодні фари стали складніше по конфігурації. Також став більш виразним дизайн фірмових колісних дисків.

З’явилися більш спортивні налаштування підвіски, гібридні версії отримали систему швидкого перемикання передач e-active shift control, також підвищилася ефективність полуавтопілота EyeSight. Розширився кут виявлення стереокамери, тому тепер можна стежити за різкими поворотами і управляти зупиненими транспортними засобами на коротких відстанях.

Двигуни залишилися колишніми. В Японії доступні 2,0-літровий бензиновий опозитний мотор на 145 к.с. з 188 Нм і 1,8-літровий турбомотор потужністю 177 к.с. Гібридна версія оснащена установкою e-Boxer, що складається з 2,0-літрового бензинового мотора потужністю 145 к.с. і електродвигуна віддачею 16 к.с. До всіх варіантів йде безступінчатий варіатор і повний привід.

Оновлений Forester вже можна замовити в Японії. Леворульная версія з’явиться в найближчі місяці.

Джерело tarantas.news
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти