Чоловік розбив прокатний автомобіль за $ 350 000 відразу після оренди

Не маючи можливість купити дорогий суперкар, його можна просто орендувати. Так і вчинив житель Лас-Вегаса. Чоловік взяв напрокат яскраво-червоний Ferrari F8 Tributo потужністю 710 к.с., який коштує близько 350 000 доларів. Однак навичок водіння чоловіки не вистачило, і водій потрапив в ДТП, передає «Твоя МАШИНА» .

Після аварії автомобіліст повідомив про те, що трапилося представникам фірми. Він сказав, що на швидкості 70 км / год наїхав на камінь, а потім, не впоравшись з керуванням, вилетів на узбіччя. Однак серйозні пошкодження машини змусили засумніватися співробітників в словах клієнта. Так, у суперкара був розбитий передній спліттер, зламані колісні диски і відірвані підкрилки. У салоні спрацювала подушка безпеки.

На території експерти побачили сліди тертя кузова об асфальт. Це підтвердило припущення про досягнення високої швидкості. Коли машину доставили в майстерню і загнали на підйомник, інженери помітили також тріснуті деталі підвіски. Відбутися це могло тільки при сильному зіткненні.

Всі прокатні автомобілі застраховані, тому організація отримає компенсацію. Однак клієнтові доведеться пояснюватися зі страховою і якимось чином врегулювати інцидент.

Джерело autocentre.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти