Дизайн найдешевшої моделі Suzuki повністю розсекречений

Компактний хетчбек Suzuki Celerio був представлений в 2014 році на Женевському автосалоні і через кілька років поступив в продаж. Через 4 роки автомобіль пережив рестайлінг, який трохи змінив зовнішність моделі. Однак потім попит почав падати.

Тоді компанія почала готувати нове покоління. Перші прототипи Suzuki Celerio були помічені під час тестових заїздів минулого літа. Тепер з’явилися нові зображення моделі. Судячи по знімках, зовнішність стала більш спокійною і стриманою, з плавними лініями і округлими формами.

Автомобіль отримав нову оптику, модернізовану грати і перероблені бампери. Візуально новинка виглядає більше попереднього покоління. Хоча, швидше за все, довжина знаходиться в межах 4000 мм (у актуальної моделі вона становить 3695 мм). Машина буде оснащена мультимедійною системою з сенсорним екраном, клімат-контролем, камерою заднього виду і двома подушками безпеки.

Також нове покоління побудовано на платформі Heartect, яка є базою для всіх нових моделей виробника. Під капотом встановлений 1,0-літровий “атмосферник” на 68 к.с., також буде версія з 1,2-літровим двигуном потужністю 83 к.с. Обидва агрегати йдуть з 5-ступінчастою МКПП або «роботом». Ключовим ринком стане Індія, де Suzuki Celerio буде продаватися від 6300 доларів. Дебют новинки очікується в 2022 році.

Джерело autocentre.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти