Назвали найцікавіші новинки автосалону в Мюнхені

З 7 по 12 вересня в Мюнхені відбудеться міжнародний автосалон. Про новинки майбутнього мотор-шоу розповість «Твоя МАШИНА» .

По-перше, не можна не відзначити електричний седан Mercedes-Benz EQE. Модель представили як побратима стандартного E-Class, а проводитися новинка буде в Бремені. Конкуренцію їй складуть Porsche Taycan і Tesla Model S.

По-друге, варто згадати концепт представницького седана BMW 7-Series наступного покоління. Судячи по знімках з тестів, новинка сильно зміниться зовні і повністю оновить салон, де з’явиться мультимедійний комплекс iDrive 8.

Третьою очікуваної моделлю стане компактний кросовер smart. Перший представник сегменту SUV даного бренду розроблений спільно з німецьким концерном Daimle і китайською компанією Geely. Очікується, що машина отримає електричну силову установку на 270 к.с. і акумулятор, який дає запас ходу 350 км.

Також з’явиться якась таємнича модель, що носить кодову назву Project Landjet. Над машиною працюють відразу три виробника: Audi, Bentley, Porsche, однак дизайн не буде схожий ні на одну модель цих брендів. Основні подробиці будуть розказані на презентації, яка пройде у вересні.

Джерело avtonovostidnya.ru
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти