В Україні засвітився найрідкісніший і найкрутіший Jaguar сучасності

Заряджений седан Jaguar XE SV Project 8 був помічений на вулицях Києва. Всього було випущено 300 автомобілів вартістю 170 000 євро.

Спортивний седан Jaguar XE SV Project 8 є надзвичайною конкурентом Alfa Romeo Giulia QV, BMW M3 і Mercedes-AMG C63. Тільки на відміну від усіх, він призначений для треку. Свого часу машина навіть побила рекорд кола на Нюрбургринзі серед седанів – проїхавши його за 7: 23,1. Jaguar XE SV Project 8 був розроблений фахівцями спортивного підрозділу SVO. Під капотом встановили п’ятилітровий компресорний V8 потужністю 600 к.с. і 700 Н ∙ м.

Першу сотню автомобіль розмінює за 3,7 с, а максимальна швидкість складає 322 км / год. Це один з найшвидших Ягуарів в історії, швидший тільки Jaguar XJ220. Автомобіль комплектується повним приводом і карбонокерамічними гальмами. Крім того, на SVO повністю змінили підвіску і додали адаптивні амортизатори.

Агресивна передня частина, обвіс, величезне заднє крило і яскравий колір відразу привертають увагу до автомобіля. Салон обладнаний спортивними кріслами.

Джерело topgir.com.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти