Новий Volkswagen Polo GTI 2021 представлений офіційно

Компанія Volkswagen, офіційно представила оновлений Polo GTI 2021: автомобіль дещо змінився з точки зору дизайну і став потужнішим.

Заряджена версія Volkswagen Polo GTI 2021 має нові матричні фари IQ.Light, перероблену решітку радіатора зі світлодіодним підсвічуванням, інший бампер з великими повітрозабірниками, логотип GTI на решітці радіатора, новий дизайн коліс і червоний декор. Також були змінені задні ліхтарі, а логотип GTI розташований в центрі задніх дверей відразу під логотипом Volkswagen.

Всередині є безліч корисних акцентів, крісла, оббиті знаменитим тартаном, 12,3-дюймовий екран цифровий приборки і мультимедійна система з 8-дюймовим екраном, який при бажанні можна збільшити до 9,2 дюйма.

Під капотом Polo GTI 2021 – той самий 2,0-літровий TSI, тільки його потужність збільшена з 200 до 207 сил (крутний момент залишився без змін – 320 Нм). Тяга передається на передню вісь через семиступінчасту DSG. Прискорення від 0 до 100 км / год складає 6,5 секунди (0,2 с), а максимальна швидкість – 240 км / год (2 км / год). Ще однією відмінністю Polo GTI 2021 є відрегульована підвіска і зменшений кліренс на 15 мм. Нарешті вперше хетчбек був обладнаний пакетом Volkswagen Travel Asist, який включає адаптивний круїз-контроль, систему допомоги утримання смуги руху, бокову допомогу і попередження про рух ззаду.

У базі машина комплектується 17-дюймовими колесами, а 18-дюймові будуть доступні в якості опції.

Джерело firstgear.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти