Індонезія зацікавилася українськими машинами

У п’ятницю, 4 вересня, на технічну базу КВП «Українська бронетехніка» з офіційним візитом прибула делегація Міністерства оборони Республіки Індонезія на чолі з Віце-маршалом повітряних сил Головного управління сил оборони Міністерства оборони Індонезії Ніколасом Понанг Джавото і високоповажним Послом Республіки Індонезія в Україні Проф. Др. Юдді Кріснанді.

Про це повідомляє Укравтопром.

Представники оборонного відомства і дипломати Республіки Індонезія ознайомилися з виробничими потужностями «Української бронетехніки», а також основними продуктами з портфоліо компанії: спеціалізованими броньованими автомобілями «Варта» і «Новатор», зразками артилерійської зброї та боєприпасів до неї. Особливий інтерес виник до проектів модернізації БМП-1 та БМП-2, а також розробки нової гусеничної плаваючої машини піхоти БМП-Вартовий.

У ході зустрічі делегати високо оцінили якісні та технічні характеристики презентованої військової техніки та озброєння, зазначивши, що, на їхню думку, продукція компанії є конкурентоспроможною на зовнішніх ринках і потенційно цікавою силовим структурам Республіки Індонезія.

Візит делегації Міністерства оборони Республіки Індонезія відбувся за сприяння ДП «Спеціалізована зовнішньоторговельна фірма «ПРОГРЕС», офіційного експортера/імпортера військових товарів і послуг в Україні.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти