Назвали топ-10 найкращих автомобілів з пробігом: довго служать і не підводять

Придбання автомобіля завжди стає серйозним випробуванням для сімейного бюджету. Взяти нове авто в наш час може дозволити собі далеко не кожен, тому вибирати доводиться з вживаних варіантів. Непоганими екземплярами до покупки є такі автомобілі:

1. Skoda Octavia

Перевагою “Октавії” є просторий салон, місткий багажник, керованість, економічність, співвідношення ціна-якість. З недоліків: слабка динаміка, прохідність, дорогий ремонт та масложер після 120 тисяч км.

2. Toyota Camry

Незважаючи на вік та старість покоління, водії хвалять авто за підвіску, керованість, високу надійність та загальний комфорт. До мінусів можна віднести шумоізоляцію, світло та слабке ЛКП.

3. Kia Ceed

Південнокорейський автомобіль хвалять за добротний мотор, загальну невибагливість, місткість та багату комплектацію за невеликі гроші. Із серйозних мінусів: якість скла та ЛКП і погана шумоізоляція.

4. Volkswagen Passat

Власники хвалять «Пасат» за керованість, ергономіку та надійність, а також за багате оснащення. З мінусів: дорогий ремонт, поява шумів у старості, слабкі ЛКП та електроніка.

5. Nissan X-Trail

До переваг цього кросовера можна віднести високий комфорт, просторість салону, гарну ЛКП, загальну надійність, відмінну прохідність. Із серйозних мінусів: вартість ремонту, шумоізоляція, погана ергономіка.

6. Toyota Corolla

Автомобіль виготовлений дуже якісно, ​​а його дизайн не застарів і сьогодні. Що ж до мінусів, то тут слід виділити жорстку підвіску та слабку шумоізоляцію, а також високу вартість обслуговування.

7. Toyota RAV4

Цей екземпляр може похвалитися просторим салоном, дизайном, надійністю та невибагливістю, а також якістю збирання. При цьому машині не вистачає ергономіки, шумоізоляції та якості матеріалів обробки.

8. Opel Astra

Надійність, керованість, дизайн, комфорт та якісне ЛКП – все це сильні сторони популярного автомобіля. З мінусів: низька динаміка, ряд сумнівних рішень у конструкції кузова, шумоізоляція.

9. Mitsubishi Lancer

Цей “японець” може порадувати комфортом, надійністю, керованістю, економічністю та невибагливістю. Зі слабких сторін можна виділити, мабуть, тільки шумоізоляцію.

10. Kia Sportage

Хороше співвідношення ціни та якості, висока прохідність, гарні матеріали оздоблення, просторий салон, місткий багажник. З мінусів: висока ненажерливість, слабка динаміка, дуже поганий огляд.

Джерело novate.ru
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти