Топ-6 преміальних автомобілів з 2000-х, які недорого можна знайти сьогодні

Багато людей мріяли про ці автомобілі ще в дитинстві, і після близько 20 років вони все ще залишаються об’єктом бажання для багатьох шанувальників. Однак, на відміну від тих часів, коли вони тільки з’явилися, зараз вони стали набагато доступнішими, особливо на вторинному ринку, за невеликі гроші. Ось шість автомобілів з 2000-х, які можна придбати зараз за привабливими цінами.

Honda S2000

S2000 – це перший автомобіль, який приходить на думку, коли мова заходить про машини, про які мріяли. Цей кабріолет від Honda має привабливий дизайн і потужний 2-літровий атмосферний двигун, який розвиває 240 кінських сил. Наразі можна придбати такий автомобіль за ціною від 30 000 доларів.

Mazda MX-5

MX-5 залишається одним з найбажаніших автомобілів будь-якого покоління, завдяки своєму відкидному верху. Варто звернути увагу на третє покоління цього автомобіля, яке пропонує цікаві можливості за дуже прийнятну ціну. В Україні MX-5 можна придбати за ціною від 12 000 доларів.

BMW Z4

Німецький родстер Z4, розроблений відомим автомобільним дизайнером Крісом Бенглом, має не тільки вражаючий зовнішній вигляд, який залишається актуальним й досі, але й потужність та якість. Знайти добрий екземпляр цього автомобіля може бути викликом, проте за ціною близько 15 000 доларів це варто зусиль.

Porsche Boxster

Цей родстер є бюджетною альтернативою Porsche 911 і коштує значно менше з точки зору покупки та обслуговування. На сьогоднішній день, такі родстери можна знайти на вторинному ринку за приблизно 14 000 доларів.

BMW M5 (E60)

E60 – можливо, найбільш культове покоління німецького спортивного седана BMW M5. Цей автомобіль оснащений ексклюзивним 5-літровим V10 двигуном, який розвиває понад 500 кінських сил і надає вражаючу динаміку, поєднану з високим рівнем комфорту. Вартість таких автомобілів приблизно 20 000 доларів і вище.

Volkswagen Golf R32

Інша легенда 2000-х років – Volkswagen Golf R32, який вражає потужним 3,2-літровим V6 двигуном, що генерує 250 кінських сил. А також не можна забути його чудовий звук. Сьогодні на вторинному ринку в Україні можна знайти гарний варіант Golf R32 за ціною близько 10 000 доларів.

Джерело u-news.com.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти