Штурвал замість керма та один великий екран: з’явилися фото салону серійного Tesla Cybertruck

Tesla повільно, але впевнено наближається до запуску серійного виробництва бронепікапів Cybertruck. Автомобілі раніше вже багато разів позували на камеру, але мало що було відомо про інтер’єр машини, особливо щодо серійної моделі. Але недавно з’явилися фото, які демонструють Cybertruck всередині.

Північноамериканський клуб (потенційних) власників Cybertruck опублікував ці зображення, припускаючи, що вони були зняті на Gigafactory в Техасі. Що ж цікавого на них?

Замість звичайного керма, у Cybertruck використовується кермо типу “штурвал”, причому без механічних кнопок – їх замінюють сенсорні панелі. Відсутні також традиційні ручки керма, а поворотники активуються простим дотиком до нього. Між передніми сидіннями розміщено масивний підлокітник з великим внутрішнім відсіком. Клавіші регулювання сидінь мають оригінальну форму. У центрі розташований великий екран, що єдиний в своєму роді. Через значний нахил лобового скла передня панель виступає далеко вперед. Вона настільки велика, що на ній можна поставити стіл для вечері на кілька осіб.

Випуск серійної версії Cybertruck планується на кінець поточного року, але дійсно серійним автомобілем він стане лише наступного року.

Джерело electrek.co
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти