Розкішний кросовер Bentley перетворили на ідеальне авто для пастухів

На фестивалі Goodwoof було представлено особливу версію розкішного кросовера Bentley Bentayga S, яка відрізняється унікальним забарвленням кузова.

Ця спецверсія “Bentley” була представлена на фестивалі собак Goodwoof, де зібралися тисячі власників собак разом зі своїми чотирилапими друзями. Забарвлення кузова автомобіля нагадує вигляд собаки породи бордер-колі, яка славиться своєю здатністю вести за собою стадо овець.

Щоб створити це унікальне забарвлення, була використана спеціальна плівка, яку можна легко зняти. Її вигляд імітує шерстний покрив собаки, додаючи автомобілю особливого шарму.

Назва цієї спеціальної версії не просто випадковість. Факт полягає в тому, що “Бентлі” є досить поширеним прізвиськом для собак у Великій Британії.

Власники собак з прізвиськом “Бентлі” мали можливість отримати безкоштовний доступ на захід VIP Car Bark, як і всі власники автомобілів Bentley.

Загалом на фестивалі Goodwoof було зібрано близько 8000 собак та їх власників. Протягом двох днів тривав захід, під час якого було зібрано значну суму коштів на благодійність.

Джерело Фокус
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти