Skoda Octavia проїхала на ГБО 1 мільйон кілометрів: відгук власника

Багатьом відомо, що якщо автомобіль належним чином обслуговувати, він може проїхати навіть мільйон кілометрів без серйозних поломок. Однак, серед водіїв існує поширений міф про те, що автомобілі з газобалонним обладнанням (ГБО) не живуть довго, оскільки газ шкодить двигуну подвійною силою. Поки водії ведуть дискусії на цю тему, ми вирішили представити вам інтерв’ю з власником автомобіля з ГБО, який проїхав 1 170 000 кілометрів.

Справді, Skoda Octavia з двигуном об’ємом 1,6 МРІ зуміла подолати таку велику відстань. Цей тип двигуна вважається надійним та маловимогливим, і газ не спричиняє зносу агрегату.

Як ми вже згадували, Skoda Octavia проїхала 1 170 000 кілометрів, з яких 1 000 000 кілометрів були пройдені на газу. Річний пробіг цього автомобіля становить 150 тисяч кілометрів.

Власник Skoda Octavia проживає в Молдові і звертається до компанії “Мотор-газ” в Україні для обслуговування. В автомобілі Skoda встановлено газовий редуктор Shark (який вже пройшов 500 тисяч кілометрів) і форсунки Fliper (за 2 роки вони пройшли 247 тисяч кілометрів).

Більш детальну інформацію про цей вражаючий досягнення Skoda Octavia ви зможете дізнатися з інтерв’ю з власником.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти