Cadillac представив найдешевший кросовер за ціною Toyota RAV4

Опубліковано офіційні фото нового Cadillac GT4, компактного преміального кросовера, який незабаром з’явиться в продажі за початковою ціною від 34 000 доларів. Подробиці про цей автомобіль розкриті на офіційному веб-сайті концерну General Motors.

Новий Cadillac GT4 стане найдоступнішою моделлю у сучасному портфоліо марки. Для зниження вартості його виробництва кросовер будуть збирати в Китаї на тому ж підприємстві, де виготовляється флагманський седан Cadillac CT6 другого покоління.

Дизайн Cadillac GT4 відповідає впізнаваному гранчастому стилю марки. Автомобіль має великий капот та високу лінію вікон. Широка радіаторна решітка поєднується з тонкими світлодіодними фарами, а ззаду на краях кузова розташовані фари у формі літери “Г”.

Конкурентами Cadillac GT4 стануть Audi Q3 і BMW X2. Цей автомобіль буде більш доступною альтернативою моделі Cadillac XT4 за розмірами.

Розміри Cadillac GT4 на 2024 рік складають:

– Довжина: 4 633 мм

– Ширина: 1 878 мм

– Висота: 1 535 мм

– Колісна база: 2 800 мм

У салоні Cadillac GT4, наслідуючи стиль старших моделей Cadillac, встановлено великий згнутий екран на передній панелі. Важіль КПП розташовано на кермі, а передні сидіння розділені високою консоллю.

Кросовер Cadillac GT4 буде пропонуватися з бензиновими турбодвигунами об’ємом 1,5 л (204 к.с.) і 2,0 л (237 к.с.). Максимальна швидкість буде обмежена на рівні 210 км/год. Будуть доступні версії з переднім і повним приводом.

Джерело ampercar.com
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти