Новий Skoda Superb засвітився на випробуваннях

Довгоочікуваний Skoda Superb четвертого покоління незабаром з’явиться на ринку, приносячи з собою захоплюючі новини. Цей флагманський автомобіль був підданий жорстким дорожнім випробуванням перед його випуском, включаючи екстремальні умови за Полярним колом.

Одним з основних завдань під час цих тестів було переконатися, що механічні та електричні системи автомобіля працюють бездоганно в умовах сильних морозів, коли температура може опускатися до мінус 25 градусів за Цельсієм. Інженери також забезпечили надійний запуск двигуна при надзвичайно низьких температурах, навіть до мінус 30 градусів за Цельсієм.

Хоча деякі деталі зовнішнього вигляду автомобіля залишаються секретом під камуфляжем на опублікованих фотографіях, видно витончені світлодіодні фари, свіжу радіаторну решітку та оновлений бампер.

Новий Superb буде доступний з дизельним і бензиновим двигуном, а також буде пропонуватися гібридна версія (PHEV), яка зможе підзаряджатися від електромережі. Зазначається, що гібридна версія зможе проїхати до 100 кілометрів, використовуючи тільки електричну енергію.

Крім того, Superb буде доступний у двох кузовах: хетчбек і універсал Combi, як показано на зображеннях. Цікаво, що виробництво цієї моделі може бути перенесено з заводу в Квасінах в Чехії на завод в Братиславі в Словаччині.

Шанувальники Skoda з нетерпінням чекають на офіційний запуск нового Superb, який очікуються на початку 2024 року. Це також співпадає з 90-річчям заснування моделі Superb, що робить його випуск особливо важливим. Попереднє покоління Superb, яке з’явилося на ринку в 2015 році, має значний успіх, з продажами понад 780 000 одиниць по всьому світу.

Новий Superb четвертого покоління, який пропонує передові характеристики та надійність в екстремальних умовах, разом з гібридною версією, яка може заряджатися від електромережі, має великий потенціал як флагманський автомобіль Skoda. Очікується, що він продовжить успіх своїх попередників і стане улюбленцем шанувальників марки.

Джерело avtosota.com
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти