Suzuki Jimny перетворили на преміальний позашляховик

Тюнінг-ательє Twisted, що спеціалізується на покращенні автомобілів Land Rover, представило свою версію невеликого позашляховика Suzuki Jimny, зосередившись на створенні розкішного вигляду.

В салоні автомобіля фахівці ательє використали двоколірну перфоровану шкіру високої якості. Стеля була оббита алькантарою. У комплектацію була додана преміальна мультимедійна система Alpine з підтримкою Apple CarPlay, навігацією та DAB. Також була встановлена нова аудіосистема.

Зовнішньо, покращений Suzuki Jimny відрізняється по радіаторній решітці та корпусам задніх дзеркал, які мають кузовний колір, тонованим фарам та 16-дюймовими легкосплавними дисками, які взуті в шини BF Goodrich. На даху автомобіля встановлений багажник зі світлодіодною балкою, а в передній бампер інтегрована лебідка. Також присутній додатковий захист днища.

Фахівці ательє не обмежилися зовнішнім оновленням, а також вдосконалили силову установку позашляховика. Вони додали турбонаддув до 1,5-літрового бензинового двигуна, що збільшило його потужність з 103 к.с. до 165 к.с. Вартість покращеного Suzuki Jimny від Twisted починається від 61 500 доларів. Прийом замовлень вже розпочато.

Джерело autocentre.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти