Російський далекобійник заздрісно показав авто українських VIP-біженців в Австрії

Не приховуючи заздрості, чоловік заявив, що в Австрії українці вміють захищати свою батьківщину від агресорів. Відео, на якому це було продемонстровано, було знято на одному з паркінгів у Відні, повідомляє видання “ТопЖир”, яке і знайшло в мережі відео про цей випадок.

У відео можна побачити кілька розкішних автомобілів, таких як Bentley, Rolls-Royce, Mercedes S-класу і VW Multivan (імовірно, автомобілі супроводу). Також варто зазначити, що номерні знаки на автомобілях мають однакові цифри, наприклад, “0008” і “0035”, що свідчить про те, що цей автопарк належить одній або двом родинам. Ймовірно, це належить одній родині, оскільки в номерах “0035” також присутня цифра “8”, і чому б вони тоді стояли поряд?

У виданні вирішили відразу відповісти на можливе запитання, як вони дізналися, що відео зняте російським далекобійником, журналісти перевірили, що на його каналі практично всі відео знімаються з кабіни вантажівки (то в Німеччині, то в Австрії, то в інших місцях). Також є одне відео з новими Нівами біля німецького автосалону, в якому автор відео говорить: “Наши радниє ніви стоят, в Германіі”.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти