Назвали модель найненадійнішого кросовера Honda: його краще оминати

Автомобілі Honda завжди асоціювалися з надійністю, подібно до продукції Toyota. Цей японський автовиробник зарекомендував себе як виробник безпроблемних моделей, що здобуло довіру серед покупців протягом десятиліть. Проте, виявляється, не всі “Хонди” однаково надійні.

Згідно з дослідженням, проведеним сервісом Car Complains, в лінійці кросоверів Honda є одна модель, на яку краще звернути увагу.

Це Honda Pilot третього покоління (випущений у 2016 році). За безліч технічних проблем цей автомобіль отримав “перемогу” в категорії “Остерігайтеся цього автомобіля”. Крім того, Honda Pilot єдиний автомобіль від Honda, який потрапив до списку американських аналітиків Consumer Reports у категорії “Вживані автомобілі, які краще не купувати”.

Оцінка Honda Pilot виявилася значно нижчою, ніж середня оцінка в цьому сегменті, що підтверджується великою кількістю негативних відгуків від власників.

За звітами обох сервісів, Honda Pilot 2016 має багато несправностей, включаючи проблеми з двигуном, електрикою та паливною системою.

Принаймні, трьом сотням власників таких автомобілів довелося стикнутися з проблемою поломки системи Start/Stop, яка вимикає роботу двигуна на холостому ходу для економії палива, але потім не перезапускає його.

Цікаво, що кросовери 2017 та 2018 років випуску зібрали набагато менше негативних відгуків від власників.

Наприклад, щодо останнього модельного року, організація NHTSA отримала лише 53 скарги на проблеми з електрикою. Цей показник виявився у дев’ять разів нижчим, ніж у випадку нещасного “Пілота”, що був випущений у 2016 році.

Джерело avtosota.com
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти