Lexus показав новий бюджетний кросовер

Компанія Lexus вивела на світ прототип кросовера LBX, що є абсолютно новою моделлю в їх лінійці і має стати найкомпактнішою і доступною. Згідно з повідомленням прес-служби виробника автомобілів, ця новинка з’явиться на ринку в останньому кварталі 2023 року.

Кросовер LBX, зовнішні розміри якого складають 4190 мм у довжину, 1825 мм у ширину та 1560 мм у висоту, базується на модульній платформі GA-B, яка вже використовується в Toyota Yaris Cross. Колісна база LBX становить 2580 мм, а колеса можуть мати діаметр 17 або 18 дюймів залежно від комплектації.

Незважаючи на знайому платформу, Lexus зазначає, що вони значно модернізували її спеціально для LBX.

Дизайн LBX виходить унікальним і неподібним до будь-якої іншої моделі Lexus. Він має масивні бампери, оригінальні світлодіодні фари з окремими блоками протитуманних ліхтарів і безрамкову радіаторну решітку.

Салон також відрізняється оригінальним дизайном і виконаний з використанням передових технологій. Можна виділити функціональне чотириспицеве кермо, комбіноване оздоблення зі шкіри та замші, цифрову панель приладів і вертикальний сенсорний дисплей мультимедійної системи діагоналлю 12,3 дюйма.

Наразі немає деталей щодо двигунів для новинки. Наголошується, що вона отримає гібридні силові установки, але без можливості зарядки від мережі. Предполагається, що в основі цих систем буде 1,5-літровий бензиновий турбомотор потужністю близько 140 к.с. і 185 Нм крутного моменту. Інформації про привід поки немає.

Раніше було повідомлено, що Lexus планує випустити новий великий кросовер TX.

Джерело mmr.net.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти