Chevrolet Corvair 1965 року отримав друге життя

Компанія Fast Freddie’s Rod Shop представила свій оновлений проект, рестомод на базі Chevrolet Corvair 1965 року. Зацікавленість у відновленні класичних моделей зростає серед багатьох компаній і тюнінг-ательє, і цей проект став ще одним витоком цієї тенденції.

Для реалізації проекту, експерти Fast Freddie’s Rod Shop майже повністю розібрали автомобіль до голого кузова. Вони замінили пошкоджені деталі, встановили нову вихлопну систему зі збільшеним діаметром, виготовлену з нержавіючої сталі, а також покращені гальма та великі легкосплавні колісні диски.

Фото: fastfreddiesrodshop.com

Рестомод Chevrolet Corvair отримав 6,2-літровий двигун Chevrolet LS3 з потужністю 600 к.с. Цей силовий агрегат був переміщений вперед, в протилежний бік від заводського розташування. Задній диференціал дозволяє потужності передаватися на задні колеса, як і раніше, але вже за допомогою 6-ступінчастої механічної коробки передач.

Оскільки екстер’єр є одним з важливих аспектів, експертам вдалося зберегти класичний вигляд Chevrolet Corvair. Рестомод виконаний головним чином в чорному кольорі з тонкими сірими гоночними смужками. Інтер’єр, порівняно зі заводською версією, зазнав незначних змін, що зберегло його оригінальний характер.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти