У гаражі знайшли рідкісний маслкар Bristol, який простояв 40 років без руху

Група автомобільних ентузіастів знайшла надзвичайно рідкісний маскар Bristol 408 V8 Barn Find у невеликому британському селищі. Цей автомобіль пролежав у гаражі протягом 40 років без руху та належного догляду.

Згідно з повідомленням, випустили лише 85 екземплярів цієї моделі, і на сьогоднішній день залишилося всього 10 з них. Машина була побудована у 1963 році. Спочатку вона активно експлуатувалася, але потім була припаркована в гаражі, оскільки власники віддали перевагу більш сучасним моделям.

Незважаючи на тривале забуття та відсутність належного обслуговування, цей маскар досить добре зберігся. Кузов майже не пошкоджений корозією. Салон також не постраждав від вогню, але шкіра та пластикові елементи потребують відновлення. Однак, спеціалістам з каналу Late Brake Show не вдалося запустити двигун відразу.

Варто зазначити, що під капотом цього рідкісного Bristol 408 знаходиться 5,1-літровий двигун Chrysler V8, який працює разом з автоматичною кнопковою коробкою передач. Після кількох спроб, мотор нарешті завівся. Тепер автомобіль очікує масштабну реставрацію, після якої власник вирішить його подальшу долю.

Джерело autocentre.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти