Новий Volkswagen Tiguan R-Line засвітився під час тестів

Фотошпигуни декілька разів під час тестування засекли оновлений Volkswagen Tiguan, а тепер вони помітили його варіант R-Line.

На цьому кросовері виробник застосував прихований камуфляж з обробкою R-Line, проте деякі нововведення все ж були помітні. Він отримав вертикальні повітряні завіси з новими горизонтальними елементами, а також нижні решітки з ромбоподібним візерунком. Зауваження також варте двоколірних колісних дисків.

Фото: carscoops

Фотошпигунам не вдалося зазирнути всередину салону цієї моделі. Очікується, що вона буде оснащена більшим мультимедійним екраном, подібно до оновленого Golf і нового ID.7. Також вдосконалять матеріали в обробці і розширять перелік систем допомоги водієві.

Оновлений VW Tiguan R-Line буде побудовано на платформі MQB Evo. Щодо моторної гами поки немає точної інформації. За даними інсайдерів, новинка отримає потужніші двигуни, ніж актуальна модель. Очікується, що дебют оновленого Tiguan R-Line відбудеться наприкінці поточного року, а його продаж розпочнеться на початку 2024 року.

Джерело Автоцентр
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти