Назвали найпопулярніші нові авто у різних регіонах України

Відповідно до аналізу даних про продажі нових автомобілів у травні в Україні, українські покупці мають різні уподобання в залежності від регіону. Особливо популярними серед них є доступні та практичні кросовери.

Згідно з даними, наданими асоціацією “Укравтопром”, найбільшими регіональними ринками в Україні у травні стали Київ, Дніпропетровська, Київська, Одеська та Харківська області, де було продано найбільше нових автомобілів за цей місяць.

У Києві було куплено 35% усіх автомобілів, що були продані в Україні протягом місяця. Дніпропетровська область зайняла 9% ринку, а Київська область – 8%.

Найпопулярнішими новими автомобілями в різних регіонах були:

– Київ, Дніпропетровська та Харківська області – Renault Duster;

– Київська область – Volkswagen ID.4;

– Одеська область – Toyota RAV4.

– Львівська область була лідером у ввезенні вживаних автомобілів з інших країн. У цьому регіоні було розмитнено 12% усіх автомобілів, що були імпортовані за місяць.

Також 7% від усіх імпортованих автомобілів з пробігом припали на Вінниччину, а 6% – на Дніпровщину. У Рівненській області було імпортовано ще 5,8% вживаних автомобілів.

Серед імпортованих автомобілів у Львівській, Вінницькій, Рівненській областях та Києві Volkswagen Golf став найпопулярнішою моделлю. У Дніпропетровській області найбільш часто розмитнювали Renault Megane.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти