З розкішного Rolls-Royce Cullinan зробили шалений пікап без даху

Екстравагантний тюнінг Rolls-Royce Cullinan був замовлений американським репером Ліл Узі Вертом. Цей розкішний кросовер був перетворений на незвичайний гібрид пікапа і кабріолета, повідомляє “Фокус”.

В США з’явився дивовижний Rolls-Royce Cullinan, який був підданий унікальному тюнінгу. Цей розкішний позашляховик був перетворений на оригінальний пікап-кабріолет. Інформація про це була оприлюднена на Instagram-сторінці ательє Car Effex.

Саме ця компанія виконала такий авангардний тюнінг Rolls-Royce Cullinan за замовленням американського репера Ліл Узі Верта.

У процесі тюнінгу Rolls-Royce Cullinan було вирізано центральну частину даху і задні стійки. Замість багажника в автомобілі тепер розташовано кузов, в якому встановлені динаміки і сабвуфер за склом.

Салон Rolls-Royce Cullinan був обшитий ще дорожчою шкірою, ніж у стандартному кросовері, а підголівники прикрашені веселою графікою.

Решітка радіатора Rolls-Royce була пофарбована в білий і фіолетовий кольори, а фірмова статуетка “Дух екстазу” була прикрашена справжніми діамантами. Величезні колісні диски також привертають увагу.

Силовий агрегат Rolls-Royce Cullinan залишився без змін. Кросовер оснащений 6,75-літровим V12 твін-турбо двигуном потужністю 571 к. с. і 8-ступінчастою автоматичною КПП.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти