Вітчизняний автовиробник представив новітнє авто

Чуднівська громада отримала новий сучасний сміттєвоз АТ-4021, який був переданий їм заводом комунальної техніки АЛЬФАТЕКС з Кременчука, повідомляє компанія. Ця функціональна техніка з заднім завантаженням призначена для збору твердих побутових відходів (ТПВ) та допоможе підприємству «Благоустрій» Чуднівської міської ради підтримувати чистоту на території. Новий сміттєвоз має високі якості і оптимальні технічні характеристики, а також обладнаний відвалом для прибирання снігу. В основу надбудови було взято популярне шасі DAYUN CGC1120 з комфортабельною кабіною та колісною формулою 4×2.

Приймальний бункер сміттєвоза АТ-4021 має міцну конструкцію, завдяки використанню зносостійкого металу. Об’єм бункеру становить 11 кубічних метрів, а ємність приймального бункера для сміття – 1,2 кубічних метра. Максимальна вага завантажуваного ТПВ складає 4500 кілограмів.

Підйомний механізм має вантажопідйомність 700 кілограмів. Сміття можна завантажувати з євроконтейнерів об’ємом від 0,06 до 1,1 кубічних метра за допомогою маніпулятора або вручну безпосередньо в приймальний бункер сміттєвоза. Вивантаження сміття відбувається за допомогою самоскиду. Пресуючий механізм може працювати в автоматичному, напівавтоматичному або ручному режимах, залежно від ситуації при навантаженні, і оператор може вибрати необхідний режим.

Усі елементи системи розташовані ззовні завантажувального кузова, що запобігає забрудненню і забезпечує швидкий доступ під час обслуговування та діагностики. Коефіцієнт ущільнення відходів досягає 6:1, що є значною перевагою цієї техніки.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти