Легендарний суперкар Lamborghini Diablo повернули у виробництво

Lamborghini Diablo отримав оновлення, а потужність його 5,7-літрового V12 двигуна підвищили до 550 к. с. Цей легендарний суперкар здатен розігнатися до 100 км/год всього за 3,5 секунди і розвиває швидкість до 335 км/год.

Ламборгіні Diablo, культовий суперкар 90-х років, повертається в новій сучасній версії, яка буде доступна в обмеженій кількості. Про це повідомляє Carscoops.

Новий Lamborghini Diablo створений італійською компанією Eccentrica, заснованою італійським мільйонером та прихильником Lamborghini Еммануеле Коломбіні. Модель під назвою Eccentrica Diablo базується на оригінальному суперкарі, але пройшла значну модернізацію.

Купе Lamborghini Diablo зберегло свій класичний клиноподібний дизайн з характерними дверима, що відкриваються вгору, але отримало сучасні елементи, такі як світлодіодні фари, карбонові деталі та 19-дюймові диски. У конструкції автомобіля використовується високоякісний карбон та титан.

Карбонові елементи також присутні в салоні Lamborghini Diablo, де використовуються шкіра та алькантара. Суперкар оснащений цифровою панеллю приладів і сучасною аудіосистемою Marantz.

5,7-літровий V12 двигун Lamborghini був оптимізований, і його потужність зросла до 550 к. с. Тепер автомобіль розганяється до 100 км/год за 3,5 секунди, а його максимальна швидкість становить 335 км/год.

Крім того, автомобіль отримав нову вихлопну систему від Capristo. Сучасні гальма Brembo та шини Pirelli P Zero Trofeo R скоротили гальмівний шлях зі 100 км/год до 34 метрів.

Загалом, буде випущено всього 19 екземплярів Eccentrica Diablo за ціною 1,2 мільйона євро кожен. Усі автомобілі будуть виготовлені за індивідуальним замовленням, при цьому компанія врахує всі побажання клієнтів.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти