Назвали три ознаки, які говорять, що автомобіль пора продавати

Експерти назвали три ознаки, які повинні стати сигналом про продаж автомобіля, передає «Твоя МАШИНА» .

Автомобіль рекомендується міняти кожні 3-4 роки, хоча в середньому експлуатація однієї машини триває 5 років. Є й такі автолюбителі, які їздять на одній машині і 10 років, не замислюючись про зростаючі витрати на ремонт і утримання.

Першою ознакою стане іржа на кузові. Спочатку зазвичай страждають днище, ніша для запасного колеса, дренажні отвори і підкапотний простір. Зовні корозія в першу чергу пошкоджує колісні арки, передню і нижню кромку багажника, а також передню кромку даху. Якщо ж іржа з’явилася і там, де її бути не повинно, то мова йде про загальну «втоми» кузова.

Також напружити повинні постійні дрібні поломки. Тут належить вибирати між постійними витратами на ремонт або зміну автомобіля.

І третім ознакою стане підвищена витрата масла і палива. Якщо проблема вже стала проявлятися, то незабаром доведеться витратитися на дорогий ремонт мотора. Краще продати машину до того, як проблема дала про себе знати. Також новий автомобіль коштує купити ще й тому, що сучасні машини витрачають менше палива. Тобто покупка дозволить заощадити на заправці.

Джерело tarantas.news
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти