Geely Binyue/ Coolray – рестайлінг

Цей китайський кросовер був презентований на батьківщині у 2018 році, дещо пізніше перші екземпляри авто з’явилися в України. І ось, лише 2021 рік – і вже рестайлінг. Хоча це не перший випадок в історії автопрому, коли фейсбілдити легкові транспортні засоби починали ще до закінчення трирічного терміну після виходу базових версій.
Експерти сайту «ТВОЯ МАШИНА» прискіпливо вивчили вдосконалення і можуть завірити потенційних покупців: технічно Geely Binyue не змінився – всі експлуатаційні характеристики залишилися аналогічними першій модифікації. Модернізація стосується здебільшого дизайну.

Що змінилось?

Оновлена машина отримала:

  • двокольорові бампери із збільшеними повітрозабірниками. Це – перше, на чому концентрується увага при розгляді фото автомобіля ;
  • решітку радіатора із оригінальною стільниковою текстурою та великим логотипом Джилі по центру;
  • вигнуте антикрило на багажній дверці;
  • багатошпицеві диски;
  • анімовані поворотні вогні.

При цьому модель втратила хромовану поперечку між решіткою й передніми ліхтарями.
В салоні можна побачити Т-подібний селектор роботизованої коробки. Топова комплектація крім цього має збільшений екран мультимедіа з діагоналлю 12,3 дюйма.

Що залишилось?

Рестайлінгована марка отримала ті самі мотори й коробки, що й попередниця: в базовому варіанті – власний двигун на 1,4 л, в топовому – турбований Volvo на 1,5 л. Асортимент трансмісій включає механічні й роботизовані коробки.
Привід так само не змінився – він все ще передній.
А головне – старою залишилась ціна: весь модельний ряд, включаючи і старі, і модифіковані автомобілі, реалізується за ціною 18-20 тисяч доларів – залежно від комплектації.
В Китаї продаж Geely Binyue почнеться вже скоро: з 16 серпня в автосалонах для покупців відкрито запис.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти