Американці використовують український всюдихід для ліквідації наслідків урагану “Мілтон”: відео

Найбільший і один із найруйнівніших за останні роки ураган «Мілтон» обрушився на американський штат Флорида і наробив багато біди місцевим жителям. На виручку їм прийшов ніхто інший, як український всюдихід SHERP.

Читайте також:

Що робити, якщо під час руху провалилася педаль гальма: повинен знати кожен водій

Негайно покладіть слухавку: що загрожує водієві за розмови за кермом

500 гривень штрафу і рік без прав: водіїв жорстко карають за невинне порушення

Власник місцевого автосалону Бретт Девід давно поклав око на українську техніку. Купивши собі всюдихід у модифікації N 1200, Ark 3400, яка вміщує до 22 осіб, він підозрював, що одного разу ця диво-машина стане в пригоді йому в Маямі. Щойно почався шторм, бізнесмен одразу ж стрибнув за кермо свого SHERP і кинувся на допомогу постраждалим від негоди.

На опублікованих у мережі кадрах видно, що український всюдихід легко пробирався затопленими вулицями. Він відмінно справляється з проїздом у важкодоступні місця і буксируванням техніки. У цьому йому допомагають 71-дюймові шини і 600 мм дорожнього просвіту. SHERP може пересуватися сушею зі швидкістю до 40 км/год і до 6 км/год по воді.

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Допис, поширений Prestige Imports (@prestigeimports)

Девід є давнім шанувальником SHERP і навіть переконував владу Маямі закупити для потреб міста українські всюдиходи, щоб бути готовими до ситуацій на кшталт урагану «Мілтон», однак до його рекомендацій не дослухалися. У Штатах всюдихід у модифікації N 1200 коштує близько 170 000 доларів.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти