Показали нові зображення позашляховика Toyota Land Cruiser 300

Опубліковані рендерні зображення нового покоління Toyota Land Cruiser, створені дизайнерами. Про це повідомляє «Твоя МАШИНА» .

Toyota Land Cruiser 200 випускається з 2007 року, і за 14 років машина пройшла тільки два рестайлінги – в кінці 2011 і в 2015 році. Останнє оновлення дало автомобілю повністю нову передню частину і серйозно перероблену корму. Скоро машина отримає нове покоління, яке фотошпигуни вже не раз помічали майже без камуфляжу. Очікується, що Land Cruiser 300 отримає більшу решітку радіатора, вузьку світлодіодну головну оптику з U-подібним вирізом повітрозабірника під ними.

Пропорції залишаться приблизно ті ж. Габарити трохи збільшаться, а колісна база подовжиться на 50 мм і складе 2900 мм. Контури колісних арок стануть більш чіткими, а в нижній частині дверей повинна з’явитися вузька горизонтальна подштамповка. Також скоси на задніх вікнах поміняють форму бічного скла. Позашляховик буде доступний в різних модифікаціях і з різним оформленням заднього бампера.

Швидше за все, позашляховик залишиться рамним і збереже нерозрізний задній міст. Серйозні зміни чекають моторну гамму: замість звичних V8 з’являться турбовані V6. Чи залишиться вибір між бензиновим (3.5, 420 к.с.) і дизельним (3.3, 309 к.с.) моторами. До них йде тільки 10-ступінчастий “автомат”. Прем’єра очікується в найближчому місяці.

Джерело tarantas.news
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти