Що думають власники KIA про свої автомобілі

Останні роки автомобілі бренду KIA займають лідируючі позиції з продажу на вітчизняному ринку. Аналітичне агентство вирішило провести опитування онлайн серед власників корейського автомобіля, яке показало цікаві результати.

У 28% опитуваних минулим автомобілем також була KIA. Під час вибору нового автомобіля 23.5% розглядали лише моделі даного бренду. Коли настане час міняти транспортний засіб, 67% опитаних будуть розглядати варіанти виключно в модельному ряду KIA.

За які параметри власники так люблять свій автомобіль?

Зовнішній вигляд показав більший відсоток – 26%. На друге місце встало відразу кілька параметрів – прийнятна вартість, комфорт і надійність.

Не обійшлося і без мінусів, серед яких перше місце зайняв такий фактор, як погана шумоізоляція. Інші респонденти вказали на проблемний каталізатор і занадто низький кліренс. Цікаво, що 11% опитаних не вказали жодного недоліку.

Багато бажаючих, щоб виробник більше уваги приділяв параметрам збірки і якості лакофарбового покриття. Ще 7.2% висловилися про те, що в салоні не вистачає якісних матеріалів.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти