Іржавий гібрид Запорожця з Москвичем продають за 100 тис доларів (фото)

Гаражний самопал – це вам не просто ароматизатор в формі ялинки на дзеркало повісити! Іноді навіть тюнінг-ательє справляються зі своєю роботою дуже вже специфічним чином, пише ТМ. Хоча в такому випадку все залежить від примх замовника. Але якщо власник самостійно візьме в руки болгарку та зварювальний апарат?

У конкретній ситуації ми бачимо незвичайний симбіоз ЗАЗ-966В з автомобілями Москвич-407 і 412. Герою цього матеріалу з Азербайджану в середині 70-х років минулого століття також знадобилося скловолокно, епоксидна смола і навички аплікації.

За великим рахунком, перед нами задньомоторний Запорожець в кузові, схрещений з Москвичем. І ще ви могли помітити, що це кабріолет. Невже перед нами зворушлива спроба хоч мізинцем лівої ноги доторкнутися до Alfa Romeo Spider в безпросвітному Союзі?..

У будь-якому випадку, через десятиліття і кілька (насправді дуже багато) іржавих плям цей незвичайний автомобіль виставили на продаж за ціною $ 100 тис. Навіть трохи більше 105 тис доларів, якщо бути точними, хоча куди вже там…

Джерело autocentre.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти