Хеннессі заявив про неможливість установки V8 в новий Ford GT

Власник власного тюнінг-ательє Джон Хеннессі заявив про неможливість установки V8 в новий Ford GT для підвищення потужності спорткара.

Тюнінг-ательє Hennessey Performance спеціалізується на доопрацюванні американських автомобілів і при цьому береться за найбільш незвичайні проекти. Наприклад, створення 3-осного пікапа VelociRaptor 6×6 або створення VelociRaptor шляхом заміни двигуна V6 на мотор V8 на Ford F-150 Raptor.

Але очікувати подібної трансформації в новому купе Ford GT не варто. У компанії вивчили можливість Свапи новинки і визнали її ідеєю безперспективною.

За інформацією Motor Authority, глава власного тюнінг-ательє Джон Хеннессі вже вивчив питання і зазначив, що двигун V8 в нове купе Ford GT просто-напросто не влізе. В підкапотному просторі місця під більш об’ємний мотор немає.

Глава ательє вважає, що турбованого 3,5-літрового V6 EcoBoost для нового Ford GT цілком вистачає. Так, 8-циліндровий мотор зміг би збільшити віддачу, але ретельно опрацьована аеродинаміка зажадала принести в жертву обсяг підкапотного простору.

Базовий агрегат видає 647 к.с. і у двигуна V6 є потенціал для тюнінга, але не для заміни на V8. У будь-якому випадку, якщо така робота і буде проведена, то вона буде одночасно і максимально трудомістка, і неймовірно дорога.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти