Стало відомо, скільки українці витратили на нові автомобілі у лютому

На авторинку України автолюбителі придивляються до моделей за 60-80 тис. гривень, а купують на десять мільярдів на місяць — такі підсумки лютого від Аналітичного центру AUTO.RIA за лютий 2018 року.

Вже традиційно, вибираючи автомобіль із пробігом, українці найбільше цікавилися авто в ціновому діапазоні 2000-3000$. Трійка лідерів із січня залишилася незмінною — очолює ТОП Audi A6. Схоже, марка дійсно загальний улюбленець — у рейтингу відгуків автолюбителів Audi A6 теж у перших рядах. А ось Mercedes-Benz Vito опустився на 2 рядки, пропустивши Daewoo Lanos і Skoda Octavia A5.

Що ж стосується нових автомобілів, то тут інтереси українців змінюються більш радикально. При непорушних позиціях лідера Skoda Octavia, володар січневого другого місця Kia Sportage не потрапив навіть до п’ятірки.

Якщо ж говорити про виробників, то тут українців цікавить ВАЗ — дзвінків тільки за двома моделями цієї марки, а саме 2106 і 21099, більше, ніж у лідера Daewoo Lanos.

Всього за лютий на AUTO.RIA було продано близько 47 тисяч легкових автомобілів загальною вартістю 10,6 млрд грн. Найактивнішими були жителі Києва та Київської області – вони продали автомобілів на 2,7 млрд грн, з великим відривом випередивши івано-франківців, які продали на 1,7 млрд грн. На третьому і четвертому місцях Львівська та Одеська області, відповідно. А закриває п’ятірку Дніпропетровська область.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти