ЗАЗ знайшов виправдання виробництву автомобілів Lada

Запорізький автомобілебудівний завод спростував інформацію, що з’явилася в українській пресі про початок в його цехах серійного виробництва автомобілів Lada. Поки мова йде тільки про тестове виробництво в рамках аудиту, який проводить компанія Renault.

За словами Дмитра Скляренко, прес-секретаря корпорації “Укравто”, якій належить ЗАЗ, на даний момент ще не підписано договір з Renault про випуск в Запоріжжі легкових автомобілів. Французький автогігант з кінця 2019 року проводить всебічний аудит на ЗАЗі. В його рамках і відбувається випуск автомобілів бренду Lada. Надалі їх відправляють на продаж до дилерів.

В Україні зараз продається як мінімум три моделі Lada, які зібрані в Запоріжжі. Це універсал Largus, кросовер XRay і Vesta.

Універсал Lada Largus української збірки коштує від 307 440 грн, кросовер Lada XRay – від 285 480 грн, а Lada Vesta – від 281 820 грн. Ціни вказані за базову комплектацію. Більш дорогі версії, звичайно, коштують більше.

Якщо боси Renault будуть задоволені результатами аудиту на Запорізькому автозаводі, то, мабуть, вони захочуть підписати договір про співпрацю. Для українського автопрому це буде великий крок вперед.

Джерело today.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти