Рейтинг найпотворніших італійських і американських автомобілів

Складено список американських та італійських моделей з найбільш спірними дизайнами, передає «Твоя МАШИНА» .

Варто почати з Fiat Multipla , який вийшов в 1998 році. Комусь машина здалася схожою на морське чудовисько, комусь – на людину із зайвою вагою. Вся справа в виступі з додатковими фарами над лобовим склом.

Потім йде Lancia Ypsilon , дизайном якого займався автор концептів Audi Quartz і Alfa Romeo GTV. Передню частину автомобіля ніби сплющили і розтягнули, корма виглядає приблизно так само. До речі, Ypsilon випускається і в наш час, причому вже є третє покоління.

У список непривабливих машин потрапив навіть Ferrari 308 GT4 . Автомобіль замислювався як практичний і доступний, можливо, тому він програв в привабливості.

Також спірною зовнішністю володіє гіперкар Pagani Huayra . Може, аеродинамічність кузова сумнівів не викликає, але через фари і дзеркала машина виглядає вкрай погано.

Також варто відзначити Cizeta V16T , який розробляли вихідці з Lamborghini, і черпали натхнення вони в культовому Lamborghini Diablo. В результаті вийшов автомобіль з подвійними фарами, що піднімаються і непропорційно розтягнутим профілем.

Компанія American Motors Corporation представила компактний хетчбек Pacer в 1975 році. Модель отримала просторий салон і велику поверхню скління, але дизайн сподобався далеко не всім. Тому машину перестали виробляти вже через 4 роки.

Ще одним американським автомобілем зі спірним дизайном є мінівен Pontiac Trans Sport . Передня клиноподібна частина нагадує спорткари 70 – 80-х років. Але технічні характеристики вкрай розчаровують: двигун на 175 к.с. дає розгін до сотні за цілих 10,6 секунди.

Варто згадати про Chrysler PT Cruiser . Модель в стандартній версії питань не викликає і знайшла багато фанатів, але модель в кузові кабріолет вийшла не дуже вдалою. Незвичайні пропорції машини в поєднанні з товстою стійкою, що нависає за передніми сидіннями, роблять автомобіль безглуздим.

Panoz Abruzzi був показаний в 2011 році і отримав цінник в 450 тис. доларів. Але клієнтів на такий дивний дизайн не знайшлося.

Найпотворнішим автомобілем став кросовер Pontiac Aztek . Хоча за 5 років зробили 120 тис. примірників, значить, аудиторія все-таки знайшлася.

Джерело tarantas.news
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти