Названо топ-5 найбільш розкішних позашляховиків

Всі вже давно звикли до того, що існують розкішні і дорогі седани, володарями яких можуть стати тільки дуже заможні і впливові люди. Однак останнім часом мірилом розкоші і статусу стають не звичні седани, а дорогі позашляховики. ТМ поцікавилися у експертів, які моделі на сьогодні можуть претендувати на звання найбільш розкішного позашляховика і склали ТОП-5.

5 місце – Bentley Bentayga

У це складно повірити, але люксовий позашляховик відомої британської марки всього лише відкриває наш сьогоднішній рейтинг. І це при ціні близько 200 тисяч доларів за базову версію. Варто сказати, що Bentayga став справжнім проривом в сегменті люксових позашляховиків, продемонструвавши наявність високого попиту на подібні автомобілі. Під капотом моделі розташовується могутній 12-циліндровий мотор потужністю в 600 кінських сил.

4 місце – H&H Range Rover

Британська збройова компанія Holland & Holland спільно з інженерами JLR створила суперексклюзивних і чисто англійський позашляховик на основі люксової версії моделі Range Rover. Авто отримало не тільки ще більш шикарну обробку салону з роздільними кріслами, шкірою, натуральним деревом і навіть гравіюванням, але і спеціальний відсік для рушниць, розташований в багажному відділенні. Вартість такого ексклюзиву складає близько 250 тис. доларів.

3 місце – Lexani Motor Cars Cadillac Escalade

Фахівці з ательє LM створили свого роду особистий літак на колесах. Ну, або сухопутну яхту. Подовживши і без того немаленький вихідний Escalade, в тюнінг-ательє отримали масу вільного простору, який можна заповнити за смаком замовника. У машині є все: і роздільні крісла, і світлодіодна стеля з ефектом зоряного неба, і величезний телевізор, і т.д. і т.п. Звичайно ж, вся ця краса затягнута в високоякісну шкіру. Можна навіть замовити броньовану версію. Стандартна ж коштує не менше 320 тисяч доларів.

2 місце – Rolls-Royce Cullinan

Успіх моделі Bentayga надихнув інженерів і маркетологів компанії Rolls-Royce на створення власного шикарного позашляховика. Під капотом авто розташований новий 6.7-літровий бензиновий двигун на 12 циліндрів потужністю в 570 «коней». Люксовому позашляховику не пристало ганяти занадто швидко, тому «максималка» обмежена відміткою в 250 км/год. Стати власником даної моделі можна, маючи в розпорядженні не менше 320 тис. доларів.

1 місце – Mercedes-Maybach G650 Landaulet

Якщо Cullinan є цілком серійною моделлю, то цей ексклюзивний «Мерседес» за більш ніж 500 тис. доларів – справжня дивина, доступна хіба що арабським шейхам. Всього зібрано 99 екземплярів, оснащених 6.0-літровим двигуном на 12 циліндрів, що розвиває потужність в 630 к.с. Фішка цього позашляховика – відкидний м’який верх в задній частині кузова, що дозволяє пройняти з вітерцем практично по будь-якому покриттю завдяки величезному дорожньому просвіту.

Нинішня мода на кросовери і позашляховики призводить до того, що для демонстрації високого статусу вже недостатньо мати лімузин або представницький седан. А ось наявність в гаражі ексклюзивного люксового позашляховика – відмінний спосіб не вдарити в бруд обличчям перед оточуючими.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти