З новим логотипом. BMW офіційно представила концепт електричного седана i4

Передбачалося, що це відбудеться на автосалоні в Женеві, але через коронавірус автомобіль i4 довелося показати в онлайн-трансляції з Мюнхена.

Нова електрична «четвірка» стала першою моделлю BMW, яка отримала оновлений логотип.

Подібно до дводверному Concept 4, чотирьохдверна модель отримала гігантські фальшрадіаторні грати. В даному випадку це просто декор — повністю глуха панель, за якою ховаються датчики системи автопілотування.

Передній бампер також позбувся непотрібних повітрязабірників, але в цілому седан дуже схожий на купе — в усьому аж до форми маленьких дзеркал-камер, які, швидше за все, не доберуться до конвеєра.

Головна особливість салону — вигнутий і звернений у бік водія широкий дисплей, який поєднує прилади та мультимедійну систему. Щось подібне поставлять і на електрокроссовер iNext, який також вийде в 2021 році.

BMW Concept i4 отримав 530-сильний електромотор і батарею ємністю близько 80 кіловат-годин, якої вистачає приблизно на 600 км шляху по циклу WLTP. Такими ж даними володітиме і серійний електрокар. Вийшовши на ринок, він побореться за покупців з седаном Tesla Model 3.

Що стосується логотипу, то від звичного чорного кільця навколо синіх і білих складових кола залишився тільки контур: тепер ключовий елемент буде оточений абрисом того ж кольору, що і кузов автомобіля. Крім того, логотип зробили більш пласким і простим.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти