Hyundai планує створити автомобілі, які будуть “ходити на ногах”

У січні минулого року Hyundai шокував автомобільну промисловість своїм концептом Elevate, показаним на виставці Consumer Electronics Show 2019.

Hyundai щойно оголосив про створення New Horizons Studio, нового технологічного відділу, який буде займатися розробкою UMV. Ці автомобілі будуть використовуватися клієнтами, які хочуть досліджувати «нетрадиційну місцевість і бездоріжжя, включаючи місця, де автомобілі ніколи раніше не пересувалися».

«Ми прагнемо створити перший в світі автомобіль трансформаторного класу, також відомий як Ultimate Mobility Vehicle», – сказав Джон Сух, керівник New Horizons Studio і віце-президент Hyundai. Маючи більш ніж 35-річний досвідом роботи в автомобільному секторі, включаючи посади в Стенфордському університеті, Дослідницькому центрі Пало-Альто і General Motors, він, схоже, добре підготовлений до майбутньої транспортної галузі. Ернестіна Фу також приєднується до нового підрозділу в якості директора з управління продуктами.

Нагадаємо, концепція Elevate від 2019 року була футуристичну концепцію з колесами, до яких прикріплені роботизовані ноги, для забезпечення можливості переміщення куди завгодно. Він був розроблений для водіння, ходьби і навіть лазіння за допомогою робототехніки. Мало що ще відомо, в тому числі, як людина управляє складною машиною, але майте на увазі, що концепція, представлена ​​на виставці CES 2019, все ще була ранньої розробкою.

Hyundai також поки не розкриває свої виробничі плани, але натякає на потенційний комерційний випуск деяких зі своїх продуктів. Компанія обіцяє, що об’єднуючи «робототехніку і технологію колісного пересування», автомобілі New Horizons Studio «змінять визначення мобільності».

Читайте також: Hyundai представив «заряджену» версію хетчбека i20

Джерело motor1.com
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти