Стартували продажі розкішного універсала від Volvo

Компанія Volvo вивела на ринок новий універсал Volvo V40 2018. Автомобіль отримав сучасний дизайн і оснащення, а також потужний двигун.

Машина підійде як для поїздок по щільному міському трафіку, так і для подорожей. Між передніми і задніми кріслами розташовується центральний підлокітник, під яким вмонтовано просторий лоток.

У салоні з’явилися роз’єми USB і AUX, Bluetooth, розетка на 12 вольт і мультимедійний комплекс з підтримкою Apple CarPlay і Android Auto.

Вартість новинки становить приблизно 44 – 52 тисячі доларів. У базовій комплектації автомобіль оснащується 7-дюймовим сенсорним екраном мультимедійного комплексу, навігатором, камерою заднього виду, цифровим радіо, акустикою на вісім динаміків, авторегулюванням передніх крісел, кліматичної установкою на дві зони, безконтактним ключем, 17-дюймовими дисками і багатьма іншими опціями.

У моторному відсіку знайшлось місце 2-літровому двигуну продуктивністю 190 к.с., з яким працює 6-швидкісна АКПП. Розгін до першої «сотні» займає у машини 6,9 секунди. На 100 кілометрів шляху авто буде споживати 5,6 літра при поїздці по трасі, в місті цей показник збільшиться на 2-3 літри.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти