Volkswagen показав новий субкомпактний кросовер T-Cross (ФОТО)

Вартість субкомпактного кросовера Volkswagen T-Cross буде починатися від 15 000 євро.

Компанія Volkswagen, намагаючись догодити смакам європейських покупців, які все частіше купують кросовери, вирішила розбавити свій модельний ряд новою дивиною. Йдеться про паркетник T-Cross, що стане найменшим SUV в лінійці автовиробника.

Презентація машини повинна відбутися лише наступної осені, проте вже зараз в Мережі з’явився перший скетч авто. Судячи з усього, T-Cross буде повторювати стилістику останніх моделей марки: зокрема, Arteon і Touareg.

Новий Volkswagen T-Cross в модельному ряду бренду влаштується на щабель нижче T-Roc. В основу авто ляже платформа MQB, що вже використовується на Polo останнього покоління і кроссовера Seat Arona. За попередніми даними, довжина Volkswagen T-Cross складе 4107 мм (на 379 мм коротше Tiguan), а колісна база – 2650 мм (на 27 мм коротше, ніж у Tiguan).

У лінійку силових агрегатів повинні увійти 3- і 4-циліндрові турбомотори, а також дизель об’ємом 1,6 літра. Для Volkswagen T-Cross запропонують як механічну коробку передач, так і роботизовану трансмісію з двома зчепленнями.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти