В Україні стартують продажі оновленого Mitsubishi Outlander

Офіційний Імпортер Mitsubishi Motors в Україні, компанія «ЕМ ЕМ СІ Україна», заявляє про початок продажів Mitsubishi Outlander 2019-го модельного року виробництва. Автомобіль зазнав суттєве оновлення, що робить новинку більш виразною ззовні, більш зручною в салоні, більш комфортною у русі. Загалом автомобіль став значно краще, але при цьому оновлений Mitsubishi Outlander й надалі зберігає привабливу ціну – від 599 тис. грн. Новинка доступна для знайомства та придбання у дилерів Марки.

Кросовер Mitsubishi Outlander очікувано є бестселером Марки й одним з найбільш популярних автомобілів у своєму класі. Адже ця модель гармонійно поєднує стильний дизайн, просторий салон, японську якість, потужні двигуни, надійний повний привід та відмінну ціну. А тепер автомобіль став ще кращим: адже оновлений Mitsubishi Outlander отримав багато суттєвих змін.

Перш за все, змінилась зовнішність авто. Так, Outlander 2019-го модельного року вирізняється повністю новою передньою частиною: загострені світлодіодні фари (ближнє та дальнє світло), оригінальна накладка на нижню частину бамперу, нова решітка радіатору. Позаду з’явився спойлер на кришці багажнику та срібляста панель в нижній частині бамперу. А також оновились 18-дюймові колісні диски.

Чимало змін і в салоні. Наприклад, встановлені нові передні сидіння, де передбачені верхні «вушка», що помітно покращують бокову підтримку верхньої частини тіла й роблять посадку більш зручною. Розробники автомобіля попіклувались також й про комфорт задніх пасажирів: додатково до заднього дивану, що регулюється, тепер пропонуються ще й дефлектори вентиляції для другого ряду сидінь. Врешті решт, салон нового Outlander вирізняється новими декоративними панелями, причому вони різні в залежності від обраної версії моделі.

Крім того, змінилась і технічна частина автомобіля. Оновлений Mitsubishi Outlander сподобається фанатам динамічного драйву переналаштованим кермом: воно стало більш чітким та з покращеним зворотнім зв’язком. Вихлопний колектор отримав двошарову ізоляцію, що понижує рівень шумів – а це вже сподобається фанатам комфорту.

Зрештою, оновлений Mitsubishi Outlander став краще фактично у всіх ключових питаннях: зовнішність і дизайн, оснащення салону, керованість і комфорт в дорозі. Бажаєте впевнитись самі? Тоді приїздіть до офіційних дилерів Марки, і познайомтесь з новинкою. Продажі оновленого Mitsubishi Outlander стартують просто зараз, у серпні – у вас є відмінна можливість сісти за кермо новинки у числі перших клієнтів в Україні!

Ціни Mitsubishi Outlander 2019-го модельного року виробництва стартують від 599 тис. грн.

Джерело: Mitsubishi Motors

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти