Kia вперше показала офіційне фото нового Kia XCeed

Компанія Kia опублікувала першу офіційну фотографію нового кросовера Kia XCeed, побудованого на базі моделі Kia Ceed третього покоління. Світова прем’єра новинки відбудеться 26 червня 2019 року.

Над зовнішністю автомобіля працювали дизайнери франкфуртської дизайн-студії Kia під керівництвом віце-президента Kia Europe по дизайну Грегорі Гійома. У компанії відзначили, що збільшений дорожній просвіт і трохи «втоплені» в підлогу сидіння забезпечують спортивну посадку, але, в той же час, покращують огляд водієві.

Раніше ми публікували шпигунські фотографії Kia XCeed, де машину зняли під час рекламної фотосесії без будь-якого камуфляжу. Тоді ж стало відомо, що, в порівнянні з «базовим» хетчбеком Ceed, новинка отримає оригінальну головну оптику, видозмінену радіаторну решітку і інший бампер. Також характерними особливостями новинки стануть збільшений кліренс і захисний пластиковий обвіс, «розтягнутий» по всьому периметру кузова.

У моторну гамму новинки, швидше за все, увійдуть бензинові двигуни об’ємом 1,0, 1,4 і 1,6 літра потужністю 120, 114 і 200 к.с. відповідно.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти