Нову Skoda Octavia повністю розсекретили

Після семи років на ринку Skoda Octavia змінює покоління.

Skoda Octavia нового покоління втратить роздільну головну оптику, фари знову будуть виконані єдиним блоком, як у дорестайлінгового варіанту. Також очевидно, що передня оптика буде виконана в стилі світлотехніки старшої Superb. Інші зміни – це більш масивний капот з глибокими виштамповками, а також вузькі горизонтальні протитуманні фари в нижній частині переднього бампера. В цілому автомобіль зберіг свій силует із спадаючої дахом і великим заднім звісом. Однак передбачається, що на бортах, швидше за все, з’являться виштамповки більш складної форми.

Головним нововведенням в задній частині кузова стануть більш широкі ліхтарі, частина яких, як на універсалі, так і на ліфтбеці, будуть заходити на двері багажного відсіку.

Базова версія Octavia буде оснащуватися трициліндровим двигуном з турбонаддуванням, який можна знайти в багатьох автомобілях концерну VAG – це 1,0 TSI. Він пропонує до 116 к.с. потужності та 200 Нм крутного моменту. Буде запропонований і більш потужний 1.5 TSI, віддача якого становить 148 к.с. і 250 Нм. Цей двигун вже застосовується і в актуальному поколінні моделі. Трохи вище в моторній гамі розташується 2,0-літровий агрегат TSI потужністю 190 к.с. і 320 Нм крутного моменту.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти