Відбулась офіційна прем’єра електричного кросовера Ford Mustang Mach-E (фото)

Новинка отримала зовнішній дизайн в стилі легендарних маслкарів.

Салон кросовера Mustang Mach-E є повністю оригінальним. При цьому головною прикрасою інтер’єру є габаритний 15,5-дюймовий екран медіа-системи, яка відноситься до нового покоління, що підкреслює новизну всього автомобіля. Електрокар може похвалитися двома багажниками. Передній володіє робочим об’ємом у 136 літрів, а задній – 821 літр. Якщо скласти задні сидіння, то багажне відділення ззаду збільшиться до 1688 літрів.

У стартових версіях новий Ford Mustang Mach-E буде оснащуватися заднім приводом, при цьому топові модифікації отримають систему повного приводу. В оснащенні кросовера буде перебувати батарея ємністю 75,7 кВт * год і електромотор, що видає 259 к.с..

Задньопривідне виконання зможе похвалитися крутним моментом 414 Нм, а повнопривідна модифікація – 565 Нм. Також кросовер Ford Mustang Mach-E з заднім приводом буде володіти запасом ходу в 370 км, а його розгін до «сотні» займе близько 6 секунд. У повнопривідного кросовера ці показники будуть наступними: 338 км і 5 секунд на розгін відповідно.

Топова версія Mach-E Premium отримає в свій арсенал батарею на 98,8 кВт * год. Продуктивність двигуна буде сягати 286 кс., а запас ходу складе близько 483 км. Це ж виконання, але з системою повного приводу буде мати характеристики: 338 к.с. при запасі ходу в 435 км.

Найпродуктивніша комплектація Ford Mustang Mach-E зможе похвалитися 465-сильним електродвигуном з обертовим моментом, рівним 830 Нм, а на одній зарядці вона зможе проїхати до 378 км.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти