Концерн FAW представив розкішний седан Hongqi H9 (фото)

Новий Hongqi H9 стане масовою моделлю, яка буде здатна конкурувати з представницькими седанами Mercedes S-класу, BMW сьомої серії і Audi A8.

Для створення зовнішності автомобіля китайський автовиробник залучав колишнього дизайнера Rolls-Royce Джайлза Тейлора в 2018 році. Однак робота над автомобілем стартувала ще в 2017 і більшу частину екстер’єру пропрацював штатний стиліст Дінь Янфень. Новий H9 буде першою моделлю, створеною в фірмовому стилі, який дещо пізніше пошириться і на решту лінійку бренду.

Інтер’єр новинки оброблений натуральною шкірою і дерев’яним шпоном. Також варто відзначити наявність цифрової приладової панелі і дисплею інформаційно-розважальної системи. На рульовому колесі розташовуються сенсорні клавіші управління, а кнопка запуску двигуна знаходиться між рукоятками клімат-контролю.

Для дебюту було обрано найбільш оснащену версію Hongqi H9, яка здатна похвалитися роздільними задніми сидіннями з електрорегулюванням, підігрівом і вентиляцією. Трохи пізніше очікується поява і більш простих модифікацій з тримісним диваном. Також буде доступний панорамний дах, салонний ароматизатор, дисплеї для пасажирів заднього ряду.

Відомостей про технічні особливості поки вкрай мало, проте відомо, що автомобіль має задній привід і поздовжнє розташування мотора, а також пневматичну підвіску. В якості силових агрегатів запропонують 2,0-літровий турбодвигун з віддачею 252 к.с. і 380 Нм крутного моменту, а також V6 об’ємом 3,0 літра потужністю 272 к.с. і 400 Нм моменту.

На ринку Піднебесної Hongqi H9 стане доступний вже влітку поточного року, проте ціни поки не розголошуються.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти